U prostorijama Naše stranke Bihać održana je konstituirajuća skupština na kojoj je izabrano rukovodstvo Foruma mladih Naše stranke Bihać. Za predsjednika Foruma mladih u Bihaću je izabran Edvin Okugić, a za potpredsjednika Sanel Midžić.
„Siguran sam da će ovaj tim mladih ljudi zajedno aktivirati i generirati promjene u Bihaću, te raditi na poboljšanju položaja mladih. Smatram da našim radom, kvalitetnim idejama i inicijativama možemo biti značajna pomoć starijim kolegama i kolegicama“, poručio je izabrani predsjednik Foruma mladih Bihać.
Mladima se na osnivačkom sastanku pridružio i predsjednik GO Naše stranke Bihać koji je naglasio bitnost mladih, te kako je potrebno slušati potrebe mladih u svom okruženju, radi zajedničkog djelovanja.
Forum mladih je stalno tijelo Naše stranke, prvenstveno fokusirano na probleme mladih, koje kroz ulične akcije, kao i različite načine kreativnog djelovanja, skreće pažnju javnosti na probleme u društvu. Ako želiš biti član_ica Foruma mladih Naše stranke, ispuni formular na linku: bit.ly/FMNSPristupnica